Sari la conținut

Politică de confidențialitate

Bun venit pe website-ul Autossl.ro. Protejarea datelor personale și a confidențialității vizitatorilor noștri este de maximă importanță pentru noi. Această politică de confidențialitate explică modul în care colectăm, utilizăm, protejăm și, în anumite condiții, divulgăm informațiile personale.

Colectarea datelor personale

Tipuri de date colectate: Pot include, dar nu se limitează la, nume, adresă de e-mail, număr de telefon și adresa de livrare.

Modalități de colectare: Datele pot fi colectate prin intermediul formularului de comandă, prin abonare la newsletter, în timpul procesului de checkout sau prin alte metode de interacțiune cu website-ul nostru.

Utilizarea datelor personale

  • Procesarea comenzilor și a solicitărilor
  • Îmbunătățirea calității serviciilor noastre
  • Comunicarea ofertelor și a informațiilor relevante

Securitatea datelor

Ne angajăm să protejăm securitatea datelor dvs. personale. Luăm măsuri de precauție și urmăm cele mai bune practici pentru a ne asigura că informațiile tale nu sunt pierdute, utilizate abuziv, accesate, dezvăluite, modificate sau distruse inadecvat.

Divulgarea datelor

Nu vindem, tranzacționăm sau transferăm altor părți informațiile dvs. personale identificabile, cu excepția cazurilor în care oferim utilizatorilor o notificare prealabilă. Aceasta nu include partenerii de găzduire a website-ului și alte părți care ne ajută în operarea website-ului, desfășurarea afacerii sau servirea utilizatorilor noștri, atâta timp cât acele părți sunt de acord să păstreze aceste informații confidențiale.

Drepturile vizitatorilor

Conform legislației privind protecția datelor, vizitatorii website-ului au dreptul de a:

  • Solicita accesul la datele lor personale.
  • Solicita rectificarea sau ștergerea datelor.
  • Se opune prelucrării datelor lor.

Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Putem actualiza această politică de confidențialitate periodic pentru a reflecta, de exemplu, schimbări în practicile noastre sau din alte motive operaționale, legale sau de reglementare.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact disponibile pe website.

Înapoi sus