Sari la conținut

Politica pentru păreri și impresii. Pe autossl.ro, ne apreciem clienții și dorim să le oferim un mediu în care să se simtă liberi să își exprime părerile și impresiile.

Înțelegem că vocea dvs. este esențială pentru a ne îmbunătăți serviciile. AutoSSL.ro, respectă confidențialitatea și dreptul la replică pentru orice produs sau serviciu oferit de compania noastră.

Libertatea de exprimare este un drept fundamental dar cu toate acestea, trebuie utilizată cu responsabilitate. Când împărtășiți păreri și impresii, nu uitați că acestea au impact asupra celorlalți.

 • Rolul feedback-ului – feedback-ul joacă un rol crucial în îmbunătățirea serviciilor noastre. Valorizăm fiecare impresie și o folosim pentru a crește calitatea produselor noastre.
 • Politețea și respectul – Vă rugăm să mențineți un ton civilizat și respectuos.
 • Adevărul și corectitudinea – Feedback-ul trebuie să reflecte experiența reală. Nu tolerăm comentarii false sau înșelătoare.

Politica pentru păreri și impresii, cum să îți exprimi părerea

Un comentariu eficient ar trebui să fie clar, concis și relevant pentru produsul sau serviciul evaluat. Orice comentariu care încalcă aceste reguli va fi eliminat, iar utilizatorul poate fi sancționat.

Dacă observați un comentariu inadecvat, puteți să ne contactați prin intermediul formularului de contact. Revizuim periodic feedback-ul pentru a ne asigura că ne îmbunătățim continuu serviciile.

Impactul feedback-ului asupra calității produselor. Feedback-ul dvs. ne ajută să ne îmbunătățim constant produsele și serviciile.

Pe autossl.ro, ne dorim să creăm un mediu în care fiecare voce contează. Respectarea politicii de păreri și impresii ne ajută să păstrăm acest mediu civilizat și productiv.

Ce se întâmplă dacă am o plângere?

Dacă aveți o plângere, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului nostru de contact pe site sau să ne trimiteți un e-mail direct. Vom analiza plângerea și vom lua măsuri în consecință. Este foarte important pentru noi să rezolvăm orice problemă pe care o aveți, așa că vă vom răspunde cât de repede posibil.

Cum pot lăsa un feedback pentru un produs?

Pentru a lăsa un feedback pentru un produs pe autossl.ro, urmați pașii de mai jos:

 1. Accesați pagina produsului pentru care doriți să lăsați feedback.
 2. Derulați în jos până la secțiunea de feedback.
 3. Aici, veți găsi un formular de feedback unde puteți scrie comentariul dvs. și puteți evalua produsul pe o scară de la 1 la 5.
 4. După ce ați scris feedback-ul și ați dat o notă produsului, faceți clic pe butonul „Trimiteți” sau „Postați”.
 5. Feedback-ul dvs. va fi publicat după o scurtă perioadă de verificare pentru a ne asigura că respectă politica noastră pentru păreri și impresii.
Vă mulțumim pentru timpul pe care l-ați dedicat pentru a împărtăși experiența dvs. cu noi și cu ceilalți clienți!

Cum pot raporta un comentariu inadecvat?

Dacă observați un comentariu inadecvat, iată cum îl puteți raporta:

 1. Alături de fiecare comentariu, există un buton sau o legătură marcată ca „Raportează” sau „Semnalează”.
 2. Faceți clic pe acest buton sau pe această legătură.
 3. Veți fi întrebat să confirmați acțiunea de raportare și, în unele cazuri, să furnizați un motiv pentru raportarea comentariului. Alegeți motivul cel mai relevant sau scrieți-vă propria explicație în caseta de text furnizată.
 4. Faceți clic pe „Trimiteți” sau „Confirmați” pentru a finaliza procesul de raportare.
 5. Echipa noastră de moderare va revizui raportul și va lua măsurile necesare pentru a se asigura că autossl.ro rămâne un mediu respectuos și sigur pentru toți utilizatorii.
Înapoi sus