Sari la conținut

Disclaimer

Bine ați venit pe website-ul Autossl, locul unde vă puteți alege anvelopele perfecte pentru vehiculul dvs. Înainte de a utiliza serviciile și produsele noastre, este important să citiți și să înțelegeți următorul act de renunțare la responsabilitate.

Scopul Disclaimer-ului

Acest disclaimer (act de renunțare) are scopul de a clarifica limitele responsabilităților pe care le avem față de clienții și utilizatorii website-ului nostru. Informațiile și serviciile furnizate pe https://www.autossl sunt oferite cu bună credință și în scop informativ.

Limitarea Responsabilității

  1. Informațiile Produselor: Deși depunem toate eforturile pentru a asigura acuratețea informațiilor despre anvelopele pe care le oferim prin intermediul partenerilor, nu garantăm că descrierile produselor sau alte conținuturi de pe website sunt exacte, complete, actuale sau lipsite de erori.
  2. Utilizarea Produselor: Autossl nu este responsabil pentru daunele ce pot apărea din utilizarea necorespunzătoare a anvelopelor cumpărate. Responsabilitatea utilizării corecte și sigure a anvelopelor revine în totalitate cumpărătorului.
  3. Montarea Anvelopelor: Nu ne asumăm responsabilitatea pentru problemele ce pot apărea din montarea incorectă a anvelopelor. Recomandăm ca montarea să fie efectuată de specialiști calificați.
  4. Linkuri Externe: Website-ul conține linkuri către alte site-uri externe, peste care Autossl.ro, nu are control și pentru care nu își asumă responsabilitatea.

Schimbări și Actualizări

Informațiile prezentate în acest disclaimer pot fi modificate sau actualizate periodic. Astfel, vă încurajăm să revizuiți acest document periodic pentru a fi la curent cu orice schimbări.

Acceptarea Termenilor

Prin utilizarea website-ului și a serviciilor noastre, se consideră că ați citit, înțeles și acceptat termenii acestui act de renunțare la responsabilitate. Dacă nu sunteți de acord cu termenii prezentati, vă rugăm să nu folosiți website-ul și serviciile Autossl.ro.

Pentru orice întrebări legate de acest disclaimer sau pentru orice alte nelămuriri, vă rugăm să ne contactați prin intermediul datelor de contact disponibile pe website.

Înapoi sus